Testimoniale

Testimoniale

 Am ajuns la tratment naturist după mai multe eșecuri ale medicinii alopate de a rezolva afecțiunile pe care le ''adunasem''  la un moment dat. Cel mai mult mă deranja o funcționare necorespunzătoare a rinichilor, conbinată cu o microlitiază renală (pietre la rinichi de dimensiuni mici) și o deficiență a eliminări apei din țesuturi. Ca să fiu sinceră, cel mai mult mă deranja retenția apei, care dădea chipului meu un aspect unflat și obosit, în timp ce pielea mea avea un aspect neplăcut, încărcat. Medicul care m-a consultat mi-a recomandat să încerc Resolutivo Regium. Prima doză am luat-o seara înainte de culcare.  M-a deranjat un pic faptul că a trebuit să merg în timpul nopții la toaletă, însă după două zile de tratament, când m-am trezit și m-am  privit în oglindă am fost uimită și încântată. Tenul meu nu mai arăta deloc încărcat, la fel ca și pielea din  care excesul de apă fusese eliminat cu adevărat ca prin farmec. Bineâțeles că am luat cu conștiinciozitate acest hidrolat din 8 plante, 4 săptămâni cât îmi prescrisese medicul, iar rezultatele analizelor au fost mai mult decât înbucurătoare. În cea mai mare parte “nisipul'' din rinichi fusese eliminat, pentru ca după încă doua cure cu Resolutivo Regium, analizele să iasă perfect.

 

Folosesc periodic (primăvara și toamna) de atunci acest tratament,care nu doar îmi menține la cote optime activitatea rinichilor, ci mă ajută foarte mult și la eliminarea apei din țesuturi, care înainte era o adevărată problemă, deoarece îmi crea complexe de inferioritate din cauza aspectului pe care mi-l dădea.

V Oana

Este una dintre problemele de care nu-mi place nici acum sa-mi amintesc, desi a avut o fericita rezolvare. O litiaza urinara care mi-a provocat o colica extrem de puternica, la care se adaugase un blocaj al cailor urinare produs de o bucatica de calcul care migrase. Medicul mi-a dat vreme de 48 de ore cele mai puternice diuretice si antispasmice, si mi-a recomandat sa stau ore in sir in cada cu apa calda pentru a se relaxa musculatura neteda a ureterului si a lasa calculul sa fie eliminat, dar fara rezultat. Eram disperata, dar o buna prietena mi-a recomandat Resolutivo Regium (pe care la folosit sotul ei intr-un caz asemanator). Asa ca solutia naturista a fost atunci o alegera inteleapta. Din acest preparat (pe care in disperare de cauza l-am procurat atunci de la prietena mea) am inceput sa iau cate 3 linguri din doua in doua ore si surpriza, dupa circa 4-5 ore am avut primele eliminari masive de urina si am simtit o decongestionare la nivelul rinichiului, durerile au disparut ca prin farmec si ma simteam ca o nou nascuta. Am comandat apoi tratamentul si am continuat sa-l administrez timp de o luna, pe parcursul careia am liminat mai multi calculi mici si mult nisip, dupa care mi-am facut din nou ecograf. Rezultatul: nici in rinichi, nici in vezica sau pe tractul urinar nu era urma de piatra. Cat despre dureri si senzatia pregnanta de jena la nivelul rinichilor – au disparut fara urma. Si in prezent mai fac cate 2 cure pe an timp de 15 zile, cu acest preparat foarte puternic, iar problemele renale cu care m-am confruntat ani de zile sunt acum o amintire.

     Va multumesc!

Maria Udrea

Eu am avut pietre mici si multtein rinichiul stang si am folosit resolutivo timp de o luna si am eliminat foarte multe la inceput.Apoi dupa un timp sau oprit si au inceput iar sa iasa in urina. la mine a avut efect am terminat cu ele.

Lenuta Gherasim

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!